HEALING  55€ Schoten, regio Antwerpen

Elke behandeling start met een gesprek, emotionele en mentale processen komen in beweging in alle vertrouwen.  Door middel van mijn handen en stem maak ik contact.  Samen met jou zal geblokkeerde energie vrijkomen en gaan stromen. Je gaat mee kunnen voelen, helemaal ontspannen.  Mijn hoogste doel is om je leven in eigen handen te laten nemen.    

 

AFSTANDSHEALING, 50€

U krijgt een healing op afstand, ik tune in op uw energetisch systeem en haal op die manier blokkades weg.  Als je nog nooit bij me geweest bent voor een behandeling maken we kennis via een telefoongesprek.

We bespreken samen het traject, tijdstip van de healing, hoe ik te werk ga enz... Op deze manier kan jij in je in alle vertrouwen openstellen.  Alle informatie die ik heb kunnen ophalen krijgt u na de behandeling.

Een afstandshealing is even efficiënt als een real life consult, het kan je in deze bizarre tijden de balans en kracht brengen die je nodig hebt om weer voluit voor de toekomst te gaan.

 

BACH BLOESEM MIX  

Ik mix intuïtief Bach bloesems op maat voor u.  U vult ook een vragenlijst in.   Er zitten maximaal 7 verschillende bloesems in 1 flesje.  Bach ondersteunt enorm en brengt je in balans.  Is ook enorm complementair met een healing.   Na een aantal dagen merkt u al resultaat.  Een mix van 50 ml kost 17€ (4 weken kuur).  Dezelfde mix bijbestellen kan altijd en verzenden is mogelijk. 

 

GOED DOEL

Per healing stort ik 5 euro door naar het kinderarmoedefonds.  (www.kinderamoedefonds.be).  Want kinderen zijn onze toekomst en zij zijn het allemaal waard om de best mogelijke start te krijgen.  Door die 5 euro, maken wij beiden weer dat beetje verschil.

 

 

 

 

comprehensive healing